Horecava

Top Bakkers

Horecava 2020

Van 13 tot en met 16 januari 2020 vindt de Horecava weer plaats! De Horecava is dé vakbeurs voor professionals in de foodbranche. Top Bakkers zal hier uiteraard ook acte de préséance geven.
Samen met onze bakkers en cateringpartners willen wij u maximaal inspireren. Laat u verleiden door de heerlijkste lekkernijen en innovaties van onze bakkers. Hun vakmanschap vormt de drijvende kracht achter onze organisatie Top Bakkers. In de combinatie zijn we vervolgens uw totaalleverancier van alle brood- en banketproducten. Of het nu dagvers, Frozen of convenience betreft.

Graag verwelkomen we u bij onze stand (hal 12, standnummer 420), komende 13 tot en met 16 januari in de Rai Amsterdam!

Groot in kleinschaligheid

Dagvers, Frozen of convenience, select maatwerk of grote volumes; we zijn er groot mee geworden! Vers van de vertrouwde bakker om de hoek of het beste uit Europa van befaamde merken. Premium producten waarmee u uzelf onderscheidt of dat heerlijke herkenbare streekproduct. Een gevarieerd assortiment, divers in alle opzichten, is wat u bij Top Bakkers vindt.

Kom naar onze stand (hal 12, standnummer 420) en ontdek hoe de totaalservice van Top Bakkers ú kan ontzorgen!

Nieuw: Almost Ready frozen

In kunnen spelen op pieken met producten wanneer u ze nodig heeft; dat is één van de vele voordelen van Frozen. Eén doos of liever een hele pallet? De keuze is aan u. Met Almost Ready als onze nieuwe Frozen partner enerzijds en ons bestelgemak en fijnmazige distributie anderzijds profiteert u van een slimme voorraad met weinig waste. De lekkerste Frozen producten van Nederland en Europa, beschikbaar via één partner. Landelijk geleverd, op elke schaal.

Benieuwd naar wat het Frozen assortiment van Top Bakkers voor u kan betekenen? Graag vertellen we u er meer over op onze stand (Hal 12, standnummer 420) op de Horecava 2020!

Horecava 2020 

Hal 12
Stand 420