055 - 599 82 22 Bestellen Infocentrum Helpdesk

Koenen-telg bij Top Bakkers

Top Bakkers Arjan Koenen

Sinds begin mei is Arjan Koenen als Junior Accountmanager in dienst getreden. Arjan is de zoon van wijlen Ton Koenen die samen met zijn broer Paul Koenen de gelijknamige bakkerij in Westervoort bestuurde. Het bakkersbloed en de interesse voor sales heeft Arjan van huis uit meegekregen.

Arjan is thans als Junior Accountmanager in het gebied Midden-Nederland verantwoordelijk voor het onderhouden van het relatiebeheer, het controleren/bewaken van de kwaliteit en het vinden van mogelijk nieuwe leads. Daarnaast biedt Arjan ondersteuning en adviseert hij waar nodig de klant bij het opzetten van een degelijk en succesvol verkoopplan.

Arjan is 22 jaar oud en woont eveneens in Westervoort. De gedreven bakkerszoon stelt dat Top Bakkers krachtig is doordat ze ambacht, passie en de waardering voor brood en banket hoog in het vaandel hebben staan. “Het elke dag leveren van dagvers brood- en banket waar dan ook in Nederland is voor ons de uitdaging. Het is tevens wat Top Bakkers zo uniek en sterk maakt op de markt’’, aldus Arjan.

Namens het Top Bakkers Team wensen we Arjan veel werkplezier.