Onderhoud aan bestelsite Top Bakkers

2020-07-09T15:53:36+02:009 juli 2020|

Onderhoud aan de bestelsite vanaf vrijdag 17 juli, 15.00u Vanaf vrijdag 17 juli 15.00 uur kunnen wij vanwege onderhoud tijdelijk geen orders ontvangen.Dit onderhoud kan/zal het gehele weekend duren. Vanaf maandag ochtend 20 juli zal alles weer ‘up and running’ zijn. Alle orders voor zaterdag 18 juli en maandag 20 juli dienen uiterlijk vrijdag 17 juli 15:00u naar ons te zijn verzonden.

2020-05-26 storing datacenter

2020-05-26T16:07:07+02:0026 mei 2020|

15:15 Wij zijn weer online en alle orders die zijn geplaatst zijn verwerkt. Excuses voor het eventuele ongemak. 15:03 services zijn inmiddels weer online. Ondanks dat wij nog geen officieel bericht hebben dat de storing is verholpen lijkt het op korte termijn opgelost. Sinds 14:30 zijn onze servers onbereikbaar vanwege een storing in het datacenter.

Mono en duo verpakte producten bij Top Bakkers!

2020-05-22T11:31:38+02:0020 mei 2020|

Niemand zal kunnen ontkennen dat de tijden in rap tempo zijn veranderd. Zaken als gepaste afstand en hygiëne spelen nu een grotere rol dan ooit tevoren. Ook de consument is zich hiervan bewust. Met het zicht op deze nieuwe werkelijkheid wijzen wij u graag op het volgende segment uit ons assortiment: mono en duo verpakt brood en banket. Door deze verpakkingswijze sluiten de producten perfect aan op de eisen die de hedendaagse consument aan de leverende partijen stelt. De mogelijkheden zijn zeer divers, zowel voor de catering, hotellerie, zorg als voor grossiers. Klik daarom snel op de onderstaande knop en laat u inspireren door onze flyer en neem bij vragen of interesse contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Klik hier voor onze inspiratiefolder!

Bakkerij van Doorn verkozen tot Top Bakker van het jaar!

2020-01-31T11:19:03+01:0031 januari 2020|

Op woensdag 29 januari werd Bakkerij van Doorn uit Schijndel uitgeroepen tot Top Bakker van het Jaar 2020. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse bakkersvergadering van Top Bakkers, die deze keer plaatsvond in de sprookjesachtige omgeving van het Efteling hotel in Kaatsheuvel. Met een brede glimlach werd de prijs door de broers Mark en Maikel van Doorn in ontvangst genomen. En terecht, want met de vele eisen waar een bakker tegenwoordig aan moet voldoen, is het een hele prestatie om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. De tweede plaats was dit jaar voor Bakkerij Pot uit Barendrecht en ook Bakker Wim/Bakkerij Mol uit Breda viel met een respectabele derde plaats in de prijzen. De uitreiking vond plaats onder leiding van kwaliteitsmanager Nico Colenbrander, die even later inzicht verschafte in de verkiezingsprocedure. Zo wegen maar liefst twaalf onderdelen mee in de normering, waarbij ieder onderdeel zijn eigen weging heeft. Denk hierbij aan certificeringen, datakwaliteit, productetikettering en natuurlijk ook de klanttevredenheid. De bakker uit Schijndel scoorde hoog op productkwaliteit, wat uiteindelijk leidde tot een score van ruim 116 punten. Dankzij deze fantastische score mogen de broers Van Doorn zich nu een jaar lang Top Bakker van het Jaar noemen. [...]

Nieuwe Huisstijl Top Bakkers (persbericht)

2019-09-11T16:57:39+02:0011 september 2019|

Per 12 september 2019 zal Top Bakkers B.V., gevestigd te Apeldoorn, haar nieuwe huisstijl in gebruik gaan nemen. Met de nieuwe uitstraling luidt de bakkersorganisatie een nieuwe periode in. Op de herkenbare gele Top Bakkers kleur na zijn het logo en de huisstijl volledig onder handen genomen. De geblokte boog is vervangen door een geel hart die “de liefde en passie voor het product en de ambacht van het bakkersvak symboliseert” – aldus Wim Doedens, algemeen directeur van Top Bakkers B.V. “Behalve de liefde voor het vak wil Top Bakkers de categorie brood en banket aantrekkelijk houden voor een brede diversiteit aan klanten. En daarbij de passie voor het ambacht. Ons nieuwe hartvormige logo is daarvoor ‘geknipt’ “, aldus Doedens. De nieuwe huisstijl ademt daarnaast professie en eenvoud. De bedrijfsnaam is immers al de samenvoeging van ‘Top’ (gemak, ontzorging en landelijk organiseren) en ‘Bakkers’ (vakmanschap en ondernemerschap). “Deze conjunctie is vervolgens met een modern lettertype ingepast”. De nieuwe huisstijl is de opmaat tot verdere ontwikkeling van de organisatie. Binnen dat kader is er inmiddels ook een nieuwe website in ontwikkeling. “Met de verfrissingsslag hopen we onze klant tegemoet te komen en nodigen een ieder van harte uit om binnenkort [...]