Commercie en marketing

2020-10-20T19:56:11+02:001 oktober 2020|

Commercie en Marketing. Deze zomer is de afdeling commercie uitgebreid met Nienke Mulder - Hoekstra en Rachèl Hunink. Nienke is actief op de Binnendienst en Rachèl als Key- Accountmanager retail. Vanuit marketing gaan wij ons meer profileren op social media wat u wellicht onlangs al heeft gezien met o.a. de Broadtrip, of de zoete nazomer weken. De laatste zijn acties tussen bakker en ondernemer die op Facebook wordt gepost. Dit soort activiteiten gaan wij afwisselen door de ene keer iets over “Dag Vers” te plaatsen en de andere keer over “Frozen”. Met het uiteindelijke doel, dat het elkaar versterkt. Op deze manier willen wij Top Bakkers weer meer onder de aandacht brengen. Ook ten tijden van Corona! Wenst u meer informatie over de na zomer acties of heeft u producten welke meer onder de aandacht moeten komen, schakel dan met uw accountmanager.

Met zorg gebakken

2020-10-01T12:10:41+02:001 oktober 2020|

Top Bakkers Ambachtelijk brood met zorg gebakken. Passie voor het vak en liefde voor het product. Het zijn de drijfveren van onze ambachtelijke bakkers. Met een landelijke dekking levert Top Bakkers het lekkerste brood en banket met de smaak uit de eigen regio. 's Nachts gebakken en 's morgens vers bij u afgeleverd. Uw brood, onze zorg! Top Bakkers is een netwerk bestaande uit ruim 60 ambachtelijke bakkerijen, verspreid over het hele land. Dankzij onze bakkers kunnen wij staan voor het lekkerste brood en banket, direct en conform afspraak geleverd. Met Top Bakkers als uw leverancier van brood- en banketproducten weet u zeker dat u bij uw gasten in de smaak zult vallen. Regionale specialiteiten van de hoogste kwaliteit, nationale afspraken en centrale facturatie en serviceverlening. Brood en banket van Top Bakkers betekent service en ontzorging! Top Bakkers biedt een totaal assortiment, bestaande uit uiteenlopende productcategorieën. Naast ons standaard assortiment, wat reikt van een heel brood tot mono en duo verpakte bolletjes en sneetjes, voeren wij ook producten die aansluiten op speciale dieetwensen in de zorg. Denk hierbij aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, koolhydraatarm, eiwitverrijkt [...]

Horecava 2021

2020-09-29T10:55:15+02:0029 september 2020|

Horecava 2021 Komende 11 tot en met 14 januari staat de Horecava 2021 op de agenda. De Horecava is normaal gesproken hét jaarlijkse evenement waar duizenden ondernemers, afkomstig uit de horeca/food/retail, elkaar treffen. De komende editie zal echter in een heel andere vorm worden gegoten. Minder bezoekers, andere looproutes en nieuwe regelgeving in verband met het Covid-19 virus. Als Top Bakkers hebben wij meegedaan aan de vorige editie en dit is ons zeer goed bevallen. Echter, met het zicht op de aangepaste versie van het komende jaar, zijn wij nog in overleg over het al dan niet meedoen aan de Horecava 2021. Verschillende factoren zullen tegen elkaar moeten worden afgewogen en alternatieve opties worden uitvoerig bekeken en besproken. Voor alsnog zijn wij voornemens om ook de komende editie van de Horecava aanwezig te zijn, maar een eventuele verandering in dit besluit is mogelijk. Bij wijzigingen zullen wij hier tijdig over naar buiten treden.

E-learning bij Top Bakkers

2020-10-05T15:46:48+02:0029 september 2020|

E-Learning met Top Bakkers. Top Bakkers heeft een zeer geschikte E-learning-training gevonden die zeer goed aansluit bij zowel FSSC als hygiënecode. (Voedselveiligheid voor de brood- en banketbakkerij). De Houwers Groep heeft deze training ontwikkeld. In pakweg 4 uren worden ca. 10 modules behandeld. Hierbij kan de deelnemer zelf de trainingssnelheid bepalen. De training wordt afgesloten met een test en certificaat. Top Bakkers is enthousiast over de praktische opzet, stijl en inhoud. Top Bakkers heeft dan ook een ‘pakkage deal’ gesloten voor 10-20 afnames per bakkerij. De kosten hiervan worden door Top Bakkers gedragen. Extra afnames gelden tegen een tarief van € 15,00 per deelnemer. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar kwaliteit@topbakkers.nl. bron afbeelding: google

Top Bakkers en Almost Ready Frozen

2020-09-28T17:02:38+02:0028 september 2020|

Top Bakkers 49% aandeel in Almost Ready Frozen Begin juli heeft Top Bakkers een 49% aandeel genomen in Almost Ready Frozen (ARF). De beslissing hiertoe was al in 2019 genomen maar werd pas onlangs geformaliseerd. Naast de dagverse markten wil Top Bakkers met ARF bestaande klantgroepen ‘voller’ maken. Met de hoogwaardige producten van ARF kan niet alleen de kwaliteitshoreca goed worden ingevuld, maar bijvoorbeeld ook de recreatiesector goed worden beleverd. Daarnaast wil Top Bakkers mede met ARF het bakkers-voor-bakkers concept verder vormgeven. Specialiteiten en streekhelden van onze aangesloten bakkerijen landelijk verkopen en distribueren. Daarbij hopen we ook te bewerkstelligen dat bakkers hun specialiteiten bij hun collega’s laten maken. Wij denken dat daar markt voor is en daartoe met ARF een goed platform te hebben gekozen. Voor meer informatie, neem contact op met Marco Simons of Wim Doedens.

Onderhoud aan bestelsite Top Bakkers

2020-07-09T15:53:36+02:009 juli 2020|

Onderhoud aan de bestelsite vanaf vrijdag 17 juli, 15.00u Vanaf vrijdag 17 juli 15.00 uur kunnen wij vanwege onderhoud tijdelijk geen orders ontvangen.Dit onderhoud kan/zal het gehele weekend duren. Vanaf maandag ochtend 20 juli zal alles weer ‘up and running’ zijn. Alle orders voor zaterdag 18 juli en maandag 20 juli dienen uiterlijk vrijdag 17 juli 15:00u naar ons te zijn verzonden.

2020-05-26 storing datacenter

2020-05-26T16:07:07+02:0026 mei 2020|

15:15 Wij zijn weer online en alle orders die zijn geplaatst zijn verwerkt. Excuses voor het eventuele ongemak. 15:03 services zijn inmiddels weer online. Ondanks dat wij nog geen officieel bericht hebben dat de storing is verholpen lijkt het op korte termijn opgelost. Sinds 14:30 zijn onze servers onbereikbaar vanwege een storing in het datacenter.

Mono en duo verpakte producten bij Top Bakkers!

2020-05-22T11:31:38+02:0020 mei 2020|

Niemand zal kunnen ontkennen dat de tijden in rap tempo zijn veranderd. Zaken als gepaste afstand en hygiëne spelen nu een grotere rol dan ooit tevoren. Ook de consument is zich hiervan bewust. Met het zicht op deze nieuwe werkelijkheid wijzen wij u graag op het volgende segment uit ons assortiment: mono en duo verpakt brood en banket. Door deze verpakkingswijze sluiten de producten perfect aan op de eisen die de hedendaagse consument aan de leverende partijen stelt. De mogelijkheden zijn zeer divers, zowel voor de catering, hotellerie, zorg als voor grossiers. Klik daarom snel op de onderstaande knop en laat u inspireren door onze flyer en neem bij vragen of interesse contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Klik hier voor onze inspiratiefolder!

Bakkerij van Doorn verkozen tot Top Bakker van het jaar!

2020-01-31T11:19:03+01:0031 januari 2020|

Op woensdag 29 januari werd Bakkerij van Doorn uit Schijndel uitgeroepen tot Top Bakker van het Jaar 2020. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse bakkersvergadering van Top Bakkers, die deze keer plaatsvond in de sprookjesachtige omgeving van het Efteling hotel in Kaatsheuvel. Met een brede glimlach werd de prijs door de broers Mark en Maikel van Doorn in ontvangst genomen. En terecht, want met de vele eisen waar een bakker tegenwoordig aan moet voldoen, is het een hele prestatie om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. De tweede plaats was dit jaar voor Bakkerij Pot uit Barendrecht en ook Bakker Wim/Bakkerij Mol uit Breda viel met een respectabele derde plaats in de prijzen. De uitreiking vond plaats onder leiding van kwaliteitsmanager Nico Colenbrander, die even later inzicht verschafte in de verkiezingsprocedure. Zo wegen maar liefst twaalf onderdelen mee in de normering, waarbij ieder onderdeel zijn eigen weging heeft. Denk hierbij aan certificeringen, datakwaliteit, productetikettering en natuurlijk ook de klanttevredenheid. De bakker uit Schijndel scoorde hoog op productkwaliteit, wat uiteindelijk leidde tot een score van ruim 116 punten. Dankzij deze fantastische score mogen de broers Van Doorn zich nu een jaar lang Top Bakker van het Jaar noemen. [...]

Nieuwe Huisstijl Top Bakkers (persbericht)

2019-09-11T16:57:39+02:0011 september 2019|

Per 12 september 2019 zal Top Bakkers B.V., gevestigd te Apeldoorn, haar nieuwe huisstijl in gebruik gaan nemen. Met de nieuwe uitstraling luidt de bakkersorganisatie een nieuwe periode in. Op de herkenbare gele Top Bakkers kleur na zijn het logo en de huisstijl volledig onder handen genomen. De geblokte boog is vervangen door een geel hart die “de liefde en passie voor het product en de ambacht van het bakkersvak symboliseert” – aldus Wim Doedens, algemeen directeur van Top Bakkers B.V. “Behalve de liefde voor het vak wil Top Bakkers de categorie brood en banket aantrekkelijk houden voor een brede diversiteit aan klanten. En daarbij de passie voor het ambacht. Ons nieuwe hartvormige logo is daarvoor ‘geknipt’ “, aldus Doedens. De nieuwe huisstijl ademt daarnaast professie en eenvoud. De bedrijfsnaam is immers al de samenvoeging van ‘Top’ (gemak, ontzorging en landelijk organiseren) en ‘Bakkers’ (vakmanschap en ondernemerschap). “Deze conjunctie is vervolgens met een modern lettertype ingepast”. De nieuwe huisstijl is de opmaat tot verdere ontwikkeling van de organisatie. Binnen dat kader is er inmiddels ook een nieuwe website in ontwikkeling. “Met de verfrissingsslag hopen we onze klant tegemoet te komen en nodigen een ieder van harte uit om binnenkort [...]