Feestdagen 2021

Afgelopen 1 maart is de lente officieel van start gegaan. Een aangename tijd van zonnestralen, fluitende vogeltjes en fleurige kleuren in de tuin breekt daarmee aan. Wij echter zijn inmiddels al weer druk bezig met de voorbereidingen van de feestdagen van dit jaar. Sint, Kerst en natuurlijk ook Oud en Nieuw brengen voor jullie al bakkers enerzijds een uitdagende drukte met zich mee, maar anderzijds ook een kans op verhoogde omzet. Om dit te realiseren willen wij graag een stap verder gaan en een mooie eindejaarcampagne opzetten. Maar wat is een campagne zonder producten? En daar doen wij een beroep op jullie als enige echte Top Bakkers!

Graag zouden we van jullie vernemen welke van jullie eindejaarlekkernijen via DC geleverd zouden kunnen worden. Na een mooie selectie te hebben gemaakt zullen deze artikelen deel uit gaan maken van de smakelijk eindejaarcampagne.

Zijn er nú al producten die in je opkomen? Neem dan contact op met jouw eigen vertegenwoordiger binnen Top Bakkers. En wie weet schittert jouw product dan komende feestdagen in de eindejaarcampagne van 2021!