Top Bakkers

Ambachtelijk brood
met zorg gebakken.

Passie voor het vak en liefde voor het product. Het zijn de drijfveren van onze ambachtelijke bakkers.
Met een landelijke dekking levert Top Bakkers het lekkerste brood en banket met de smaak uit de eigen regio. ’s Nachts gebakken en ’s morgens vers bij u afgeleverd.

Uw brood, onze zorg!

Top Bakkers is een netwerk bestaande uit ruim 60 ambachtelijke bakkerijen, verspreid over het hele land. Dankzij onze bakkers kunnen wij staan voor het lekkerste brood en banket, direct en conform afspraak geleverd. Met Top Bakkers als uw leverancier van brood- en banketproducten weet u zeker dat u bij uw gasten in de smaak zult vallen. Regionale specialiteiten van de hoogste kwaliteit, nationale afspraken en centrale facturatie en serviceverlening. Brood en banket van Top Bakkers betekent service en ontzorging!

Top Bakkers biedt een totaal assortiment, bestaande uit uiteenlopende productcategorieën. Naast ons standaard assortiment, wat reikt van een heel brood tot mono en duo verpakte bolletjes en sneetjes, voeren wij ook producten die aansluiten op speciale dieetwensen in de zorg. Denk hierbij aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, koolhydraatarm, eiwitverrijkt en veganistisch. Maar Top Bakkers levert meer dan brood alleen. Ook voor het lekkerste gebak kunt u bij ons terecht. De bestelde producten worden indien gewenst op afdelingsniveau geleverd!

De bakker

Wij werken met de bakker
uit de buurt.

Levering

Dagvers en op afdelingsniveau.

Centraal

Nationale afspraken en centrale facturatie.

Assortiment

Zowel standaard als specialistisch.

Iedere dag worden onze heerlijke producten
met passie bereid!

Hygiëne

Bakkers moeten voldoen aan een strenge regelgeving. Voor ambachtelijke bakkerijen betekent dit minimaal de hygiënecode voor de brood- en banketbakkerij. In de ontwikkeling wordt de norm verder opgeschroefd naar FSSC22000. Dit betreft een kwaliteit management systeem, waarbij organisatorische processen worden
geborgd.

Om de bakkersrecepturen en de bijbehorende ingrediënten direct om te zetten naar productinformatie en allergenenspecificaties, zijn onze bakkers aangesloten bij GS1-DAS. Ten slotte laat Top Bakkers op het gebied van productkwaliteit bij alle aangesloten bakkerijen jaarlijks diverse producten keuren.

Assortiment

Als geen ander weten wij hoe het is om zorginstellingen te beleveren. Een aantal grotere ziekenhuizen en verzorgingshuizen mogen wij tot onze klanten rekenen. Naast ons brede assortiment, van heel brood tot mono en duo verpakte bollen en sneetjes brood, bieden wij ook producten aan die aansluiten bij speciale behoeftes in de zorg.

Denk hierbij aan glutenvrij brood, lactosevrij brood, zoutarm brood, koolhydraatarmbrood en eiwitverrijkt brood. Daarnaast leveren wij diverse soorten gebak, speciaal voor zorginstellingen. Ook op bijzondere dagen zoals de feestdagen, de Dag van de Verpleging en de Dag van de Zorg kunt u op ons rekenen.

Een greep uit ons assortiment, met zorg gebakken:

Koolhydraatarm

Zoutarm

Glutenvrij

Mono-verpakt

Behoefte aan meer informatie?

Bent u benieuwd wat Top Bakkers voor uw (zorg)instelling kan betekenen? Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord!
Neem contact op door ons te mailen (info@topbakkers.nl) of te bellen naar 055-599 82 22.

Top Bakkers B.V. | (T) 055 – 599 82 22 | info@topbakkers.nl
www.topbakkers.nl