055 - 599 82 22 Bestellen Infocentrum Helpdesk

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen SPAR en Top Bakkers

24-4-2018   Vanochtend hebben commercieel directeur Suzanne Kroon van SPAR en Wim Doedens algemeen directeur bij Top Bakkers/Lunch Service Nederland hun handtekening gezet onder een nieuw samenwerkingsovereenkomst voor de komende 3 jaar.

De afgelopen maanden is er intensief gesproken over de voortzetting van de samenwerking. Beide partijen zijn blij dat er voor de komende 3 jaar vervolg kan worden gegeven aan de succesvolle samenwerking tussen de ondernemers van SPAR en de ambachtelijke bakkers.
De samenwerking die al terug gaat naar 2006 blijft gebaseerd op de bundeling van de lokale bekendheid en kwaliteit van de ambachtelijke bakkers en de kracht van de lokale SPAR ondernemers.

De komende jaren zullen SPAR en Top Bakkers samen nog meer inzetten op het uitdragen van deze sterke combinatie. De beide organisaties zullen in de strijd om de gunst van de broodkopende consument meer dan ooit hun ondernemers het podium bieden om lokaal het verschil te maken.

Zo zal de identiteit van de ambachtelijke bakker op de winkelvloer duidelijker naar voren worden gebracht door het gebruik van de verpakkingsuitstraling van de lokale Top Bakker in de SPAR winkel.

Daarnaast is de SPAR organisatie druk bezig met de uitrol van hun SPAR Express formule bij meer dan 120 TEXACO tankstations. Hierdoor krijgt de 86-jarige formule een meer zichtbare plek in het Nederlandse straatbeeld. Door duidelijk in te zetten op high traffic locaties slaat SPAR een voor haar nieuwe weg in. De SPAR formule krijgt naast de bekende buurtsupermarkten zo een geheel nieuwe rol. Hierdoor is er vorig jaar ook ruimte ontstaan voor een verdere uitbreiding in de onderlinge samenwerking. Zo leveren de lunchpartners van Lunch Service Nederland, als onderdeel van Top Bakkers, voor de high traffic locaties vers belegde broodjes, sandwiches en sinds kort ook spianata’s.
SPAR blijft ook in hun Express concept trouw aan haar filosofie van vers en kwaliteit. Naast vers belegde broodjes speelt dagvers ambachtelijk brood bij de Express locaties ook een belangrijke trekkersrol.

SPAR en Top Bakkers werken er hard aan om ook de bezoekers van deze high traffic locaties warm te laten lopen voor het overheerlijke warme bakkers brood. Beide organisaties zetten vol in op verdere groei en enthousiaste brood- en gebaksklanten.
Hiervoor is in ieder geval voor de komende 3 jaar weer een stabiele basis gelegd.