Op de kaart!

De afgelopen maanden is er door de afdeling marketing een flinke hoeveelheid werk verzet. Alles met als doel om Top Bakkers opnieuw op de kaart te zetten.
Zo is er een nieuwe beeldlijn ontwikkeld, met daarbij horend natuurlijk ook nieuwe sfeerfotografie. Enkele van deze foto’s zijn al terug te vinden in de salesfolder die is ontwikkeld. Deze folder dient ter ondersteuning van onze buitendienst en vertelt kort en bondig het verhaal van Top Bakkers. Middels deze handige salestool maakt de potentiële klant op aangename wijze kennis met ons als organisatie, maar vooral ook met jullie als bakkers!
Verder is er een nieuwe bureaulegger ontwikkeld, zijn er diverse acties ondernomen tijdens Pasen en Valentijn en is er tot slot ook één ander project afgerond: de ontwikkeling van de nieuwe catalogus!

De catalogus is geheel in lijn met de nieuwe wijze waarop wij ons als merk op de kaart willen zetten. Zo zijn het het de verhalen van jullie als bakker die de lezer door de gehele catalogus meenemen. Met prachtige sfeerfotografie, nieuwe productfotografie en een geheel nieuwe en pakkende schrijfstijl is de nieuwe catalogus een genot om doorheen te bladeren. We zijn dan ook trots op het eindresultaat en zullen binnenkort een exemplaar bij jullie af komen geven.