Wim Doedens draagt stokje over.

Afgelopen woensdag 21 april kondigde Wim Doedens, onze algemeen directeur, zijn vertrek bij Top Bakkers aan. “Na alweer een kleine 6 jaren met veel plezier en betrokkenheid de functie van Algemeen directeur Top Bakkers te hebben ingevuld, werd het tijd voor vernieuwing. Zeker in een snel veranderende (Foodservice)markt en samenleving”. – aldus Wim zelf.

Alhoewel wij Wim zeker zullen gaan missen, zijn wij tegelijkertijd ook blij om u direct voor te kunnen stellen aan Rob Besseling, die met ingang van 3 mei zal worden aangesteld. Rob heeft een mooie staat van dienst binnen de retail/foodservice, zowel bij fabrikanten als afnemers. Na een inwerktijd van 4 maanden zal hij per 1 september daadwerkelijk Wim zijn functie als Algemeen directeur Top Bakkers overnemen.

Als organisatie willen wij allereerst Wim alvast danken voor zijn werkzaamheden binnen Top Bakkers, waarmee hij op kundige en inspirerende wijze alle werkzaamheden heeft weten de coördineren. Ook wensen wij hem ontzettend veel succes, maar vooral ook plezier met de nieuwe wijze waarop hij zijn tijd in zal gaan vullen. Tot slot willen wij ons vertrouwen in Rob Besseling als nieuwe Algemeen directeur Top bakkers uitspreken en wensen wij hem veel werkplezier en natuurlijk ook succes!