055 - 599 82 22 Bestellen Infocentrum Helpdesk

Uitdaging en perspectief

Lekker en vers! Het zijn de simpele antwoorden op de vraag waarom consumenten voor een ambachtelijke bakker kiezen. Het was alweer 30 jaar geleden de reden voor Top Bakkers om de warme bakkers te laten samenwerken en leveringen aan retail en foodservice te coördineren.

Door de jaren heen is de formule snel ontwikkeld. Behalve onderscheidende kwaliteit, gebaseerd op ‘lekker en vers’ zijn gemak, productinformatie, kwaliteitsmanagement en accountbegeleiding toegevoegd aan het concept.

Vandaag de dag staat authenticiteit centraal en vragen retail- en foodservicemarkt om ‘echt’ en ‘puur’. Passie & smaak zijn daarbij kernwoorden van een hang naar topkwaliteit, beleving en genieten.

Onze succesformule met brood van de ambachtelijke bakker past hier naadloos bij. De marktvraag loopt daarbij parallel met een keuze voor bewust. Voor duurzame perspectieven; uiteraard binnen een authentiek concept.

Deze uitdaging past heerlijk binnen de missie van Top Bakkers. Het bedrijf ziet hierin dan ook vele kansen met haar netwerk van aangesloten bakkers. Helemaal omdat impliciet wordt gevraagd om de hedendaagse technologie te integreren in een betaalbare omgeving.

Top Bakkers kan deze marktvraag goed invullen door de focus van de lokaal gevestigde bakkersbedrijven te concentreren op productie, kwaliteit en logistiek. Tegelijkertijd kan Top Bakkers haar bakkers en klanten ontzorgen met accountmanagement, automatiserings-ondersteuning (o.a. EDI) en bedrijfsspecifieke expertise.

Missie
Top Bakkers wil heel Nederland laten genieten van het lekkerste brood en banket. ‘Lekker’ betekent voor ons: dagelijks vers, ambachtelijk gebakken, verrassend assortiment, administratieve ontzorging en vanuit de regio geleverd.