055 - 599 82 22 Bestellen Infocentrum Helpdesk

Ook voor DC-levering

Top Bakkers volgt nauwgezet de ontwikkelingen in distributieland. We zien uiteraard de snelle innovaties en mogelijkheden en gaan mee in de veranderingen. Dit betekent nieuwe opties. Immers, daar waar we vroeger rechtstreeks op locatie leverden, kunnen leveringen (geheel of gedeeltelijk) via een samenwerkend DC worden bezorgd.

Vanuit een centrale aanpak zijn wij in staat om de grotere distributiecenters van onze afnemers te voorzien van brood. Of het nu gaat om ingenieuze logistieke concepten of 1 op 1 levering; wij zijn in staat om ook rechtstreeks een passend pakket te bieden.

Hierbij kunnen wij onze partners voorzien van kratkaarten en/of stickers. Daarbij ontwikkelen we mee met voorsortering, routevolgorde en ritoptimalisatie.

In onze gedachten over Top Bakkers 3.0 willen we verder de specialisaties van ons netwerk inzetten voor landelijke profilering. Dit zou betekenen dat de regionale smaak ook landelijk kan worden gedistribueerd via een ingenieus DC. De plannen hiervoor zijn in ontwikkeling.