055 - 599 82 22 Bestellen Infocentrum Helpdesk

Horeca en foodservice

Hoewel de catering en de zorgsector de laatste jaren diverse saneringsrondes hebben doorgevoerd, ontstaat er nu weer ruimte voor onderscheid en passie. Voor nieuwe concepten die de binding met de pandgebruikers versterken naast de dagverse basis.

Vele hotelketens, horecabedrijven en zorginstellingen vertrouwen al jaren op de expertise van Top Bakkers. Met name in de cateringmarkt heeft Top Bakkers al lange tijd een sterke positie. Het kwaliteitsniveau van het ambacht en de kracht van de regionale Toppers zorgt daar voor het onderscheid.

Samen met de markt bouwen we aan oplossingen en maatwerkconcepten voor companybrands en -iconen. Want hoewel de markt vele uitdagingen kent door toenemend thuiswerk en laagconjunctuur, zien we in 2016 weer ruimte voor lekkere producten die we samen ontwikkelen en zich onderscheiden door passie en smaak.

Binnen dit kader zien we ook duurzame ontwikkelingen via biologische en desemconcepten die de binding met de pandgebruikers versterken. Vanuit onze ervaring met diverse concepten tussen bakkerswinkel, lunchroom en retail willen we graag meedenken met uw vragen.