055 - 599 82 22 Bestellen Infocentrum Helpdesk

Uw partner voor retail

Keuzes maken! Het staat centraal in alle berichtgevingen rond de grote veranderingen in retailland. Selectieve doelgroepbepaling en het hierop afstemmen van de formule vormt de kern tot onderscheid. Top Bakkers biedt specialisme, maatwerk en regionale smaak.

Hiertoe zit er altijd een bakker met faam in de buurt. We zijn daardoor zeer geschikt voor supermarkten die zich willen onderscheiden met versheid, kwaliteit en een breed assortiment.

We werken veel samen met de supermarkten van onder andere Spar Holding, Van Tol Retail en Sligro Food Group. Top Bakkers is bij deze partners vaak de grootste aanbieder van ambachtelijk gebakken brood en banket.

Omdat we hierbij vaak ‘de bakker in het dorp’ vervangen, hebben deze supers vaak een groot Fair share aandeel aan brood. Percentages van 8-10% omzetaandeel of hoger zijn geen uitzondering.

Naast een groei voor onderscheiding bij de kleinere retail verwachten we dat ook de grotere supermarkten ruimte zullen creëren voor instore activiteiten. Regionale leveranciers met een sterk kwalitatief en duurzaam karakter kunnen onderscheid bieden ten opzichte van de voorgeschreven industriële bakkerijen.

Top Bakkers denkt met innovatieve assortimenten deze rol zeer goed te kunnen invullen.