055 - 599 82 22 Bestellen Infocentrum Helpdesk

Trade Marketeer bij Top Bakkers!

Per 1 juli is Erik van der Stouwe bij Top Bakkers in dienst getreden als Category Trade Marketeer. In deze nieuerik-top-bakkers-126-klein-3-3-5we functie gaat Erik werken aan de ontwikkeling van nieuwe concepten, producten en diensten. Samen met de retailers en andere afnemersorganisaties van Top Bakkers en Lunch Service Nederland gaat Erik zoeken naar een nieuwe category view binnen de snel veranderende markt.

Erik stelt dat verdieping in de totale keten daarbij essentieel is. Uiteindelijk is immers de kennis en het koopgedrag van de shopper/consument onontbeerlijk. Belangrijke vragen zijn hierbij: Wat drijft de broodkoper? Hoe, waarom en waar koopt hij zijn brood en gebak? En vervolgens, hoe kunnen we daarop anticiperen en onze afnemers helpen bij het slagen van hun broodconcept.

Met 9 jaar ervaring in diverse marketing en sales functies bij één van Nederlands grootste bakkerijorganisaties heeft Erik de broodnodige kennis en ervaring in deze heerlijke productgroep. “Ik zie veel kansen voor de combinatie van ambacht en een landelijke aanpak via Top Bakkers. De toekomst is mooi’’, aldus Erik.

Namens het Top Bakkers Team wensen we Erik veel succes en werkplezier.